Assemblea extraordinaria – Sopar del Soci 2018

nutricion-deportiva-3

Benvolgut soci/sòcia,
Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos diversos esdeveniments que farem properament i del vostre interès:
1er.- L’Assemblea extraordinaria serà el proper dia 02 de febrer a les 20:00, les 20:30 en segona convocatòria. Ho farem al Casal. L’ordre del dia previst serà el següent:

 Presentació i aprovació en el seu cas per part dels socis dels Comptes Anuals de l’any 2017, amb la seva corresponent valoració de l’any.

 Presentació de la tercera edició del Memorial Alfredo Pera Comella, prevista pel proper dia 23 de Juny, amb possibilitat de fer una bona revetlla de tot el club i participants.

 Propostes de millora pel funcionament del club i activitats potencials necessàries per mantenir-lo viu. Aquest últim any hi ha hagut una notable falta de participació en activitats proposades a inicis de l’any passat i cal revisar i ajudar a impulsar sortides de club.

 Enguany cal renovar junta, per tant es proposarà renúncia de l’actual junta i elecció de nou president, vicepresident i membres. A tal efecte es proposarà data per fer Junta Extraordinària en un termini màxim de 6 mesos per sotmetre a votació nova junta o en el seu defecte deixar inactiu el club fins que es presentin nous membres. Si algú està interessat a formar part, ens ho feu saber. O ho podeu manifestar el mateix dia de l’Assemblea.

 Caldria revisar condicions per la utilització de l’actual seu del club.

 

2on.- Per finalitzar la nit, organitzarem un sopar al BETULA ALBA. El preu del sopar estarà bonificat en 5 euros per tots el socis, això és del cost total de 30 €, el soci en pagarà 25 Euros i el club els altres 5 euros. El menú previst serà: Entrants: cargols a la llauna i amanida de salmó, meló, llagostins i vinagreta de caviar Segons a escollir: -entrecot (suplement de 4€), filet de vedella (suplement de 6€), melós de vedella amb salsa Oporto, daurada a la brasa o bacallà amb salsa Biscaïna i Bolets. Postres a escollir : xarrup, Mousse de formatge amb coulis o flam d’ou Si voleu venir al sopar, cal apuntar-se fins al dia 1 de febrer. Fes la teva inscripció aquí. Si algú té cap problema en pagar per aquesta via que ho comuniqui a qualsevol membre de la junta i us ajudarem a fer-ho.
Agraïnt la vostra col·laboració de nou un any més, us saludem molt atentament,
Salut i pedals!!!
Víctor Alarcón Balagué – President
Almacelles, 24 de gener de 2018